duyuru

• Temmuz
  • 2020

7 ÜLKE VE 10 FARKLI ÜNİVERSİTEYİ İÇEREN 74.390 EUROLUK BÜTÇELİ 2020 ERASMUS+ KA107 PROJE BAŞVURUMUZ ONAYLANDI.

2020 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (Ka107) kapsamında sunulan projelerin değerlendirme süreci Ulusal Ajans tarafından tamamlanmıştır.

Iğdır Üniversitesi olarak Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA’nın yasal temsilci olarak adına gerçekleştirilen Erasmus+ KA107 proje başvurusu yapılmış ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim DEMİRTAŞ, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç.Dr.Melekşen AKIN ve Erasmus Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Seda TÜRK’ün destekleri ile toplam 74.390 Euroluk bütçeli 7 ülke ve 10 farklı Üniversite ile biri Dr.Öğr.Üyesi Adem YULU, biri Ar.Gör.Zafer ŞAFAK ve beş tanesi Öğr.Gör.Hacer PINAR tarafından hazırlanan 7 projemiz kabul edilmiştir.

Iğdır Üniversitesinin yürütücülüğünü yapacağı projeye ortak olan ülke, üniversite ve proje hazırlayanları şu şekildedir: Moldova State University (MSU), Technıcal University of Moldova (TUM), State Agrarıan University of Moldova (SAUM), University of Tuzla (Bosna-Hersek), University of Sarajevo (Bosna-Hersek), Al-Aqsa University (Filistin), Al-Zaytoonah University (ZUJ) (Ürdün), The University of Yaoundé I (Kamerun), University of the Phılıppınes-Dılıman (Filipinler), Ilıa State University (Gürcistan), İlgili Üniversitler ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul gören KA107 Ortak Ülkeler Projeleri, Erasmus  Koordinatörlüğü tarafından yürütülecektir.

2020-2021 ve 2021-2022 akademik dönemlerinde üniversiteler arasında karşılıklı olarak öğrenci ve akademik personel değişimleri gerçekleşecektir.

Benzer Duyurular

Duyurular