duyuru

• Kasım
  • 2022

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru Değerlendirme Sonuçları açıklanmıştır. İlgili sonuç listeleri aşağıdaki dosyalarda yer almaktadır.

Seçim sonuçlarına itiraz süresi; sonuçların Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 5 gündür. Resmi dilekçe ile Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne itiraz edilebilecektir. Bu süreden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Telefon yada e-posta ile yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak olup resmi dilekçe e-posta ekinde gönderilebilecektir.

Dosyalar

Benzer Duyurular