Rektör Alma, Bosna Hersek, Ürdün ve Filistinli Akademisyenlere Üniversitemizi Gezdirdi

• 30 Mayıs 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Erasmus Ka171 Personel Hareketliliği kapsamında Bosna Hersek, Ürdün ve Filistin’den gelen misafir öğretim üyelerine Üniversitemizi gezdirdi.

Erasmus Ka171 Personel Hareketliliği kapsamında 7 gün süreyle Üniversitemize gelen misafir öğretim üyeleri, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzdeki atölyeleri, Araştırma Laboratuvarı Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (ALUM) ve seyir tepesini ziyaret etti.

Bu süreçte misafir öğretim üyelerine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da eşlik etti. Gezi sırasında Üniversitemizde hayata geçirilen ve geçirilecek olan projelerden bahseden Rektör Alma, ayrıca misafir öğretim üyelerini Üniversitemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu da dile getirdi.

Misafir öğretim üyeleri, Kampüs Camii’nde kıldıkları Cuma namazının ardından programın bir sonraki ayağı olan İshak Paşa Sarayı’nı ziyaret etmek için Doğubayazıt’a hareket etti.