Üniversitemiz Erasmus Değişim Programı Kapsamında Hibe İadesi Yapmayan Kurumlar Arasına Girdi

• 16 Kasım 2022

Üniversitemiz Erasmus Ofisi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının İstanbul Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yükseköğretim kurumlarına yönelik 2022 Erasmus+ (KA131) Proje Yönetimi Toplantısına katıldı.

Toplantıda Yeni Programda Güncel Gelişmeler, Programla İlişkili Olmayan Ülkelerle Hareketlilik (International Opening), EWP, OLA, ESI Bilgilendirme, Dashboard Uygulama, AB’nin Yeni Dâhil Etme Stratejisi ve Uygulamadaki Yenilikler konuları görüşüldü.

Toplantıda yayınlanan istatistiki verilerde Üniversitemiz Türkiye çapındaki 2019 Çağrı Yılında hibenin tamamını kullanıp hibe iadesi yapmayan 49 kurum arasında yer aldı.